Ajuntament de Darnius

Captcha image
  • Darnius
  • Darnius
  • Darnius
  • Darnius
  • Darnius

Embassament de Darnius-Boadella

Sou a: Inici>Turisme>Fonts>Embassament de Darnius-Boadella
Embassament de Darnius-Boadella

L'embassament està situat a la Conca alta de la Muga, i s'extén als municipis de Darnius, Sant Llorenç de la Muga i Terrades. La presa va ser construïda el 1969.

 

La làmina màxima d'aigua, quan l'embassament és ple és de 3.6 Km2, i té una capacitat de 61 Hm3. A les aigües de l'embassament es permet el bany.

 

També la pesca, la navegació en caiac i en barca de motor de gas. Aquestes activitats requereixen de llicència i permís específic previ.

Més informació

Situació

Visitable Senyalitzat

Com arribar-hi
Galeria d'imatges Embassament de Darnius-Boadella Embassament de Darnius-Boadella Embassament de Darnius-Boadella Embassament de Darnius-Boadella Embassament de Darnius-Boadella Embassament de Darnius-Boadella Embassament de Darnius-Boadella Embassament de Darnius-Boadella Embassament de Darnius-Boadella Embassament de Darnius-Boadella Embassament de Darnius-Boadella Embassament de Darnius-Boadella Embassament de Darnius-Boadella Embassament de Darnius-Boadella Embassament de Darnius-Boadella Embassament de Darnius-Boadella Embassament de Darnius-Boadella Embassament de Darnius-Boadella
 
 
 

Copyright 2010 Darnius

C/ Major, 3 · 17722 Darnius · Tel. 972535015 · ajuntament@darnius.cat