Ajuntament de Darnius

Captcha image
  • Darnius
  • Darnius
  • Darnius
  • Darnius
  • Darnius

Obligacions de les persones que tenim animals de companyia

Sou a: Inici>L'ajuntament>Notícies>Obligacions de les persones que tenim animals de companyia

El 28 de març del 2017

Els propietaris dels gossos han d'adoptar les mesures necessàries i extremar les precaucions perquè els seus animals, quan circulin per la via pública, vagin sempre proveïts de collar, lligats amb corretja o cadena, i acompanyats d’alguna persona major d’edat.

Així mateix, aquells gossos que siguin considerats perillosos, segons l’article 1 de la Llei 10/99, de 30 de juliol, a més de les indicacions anteriors, hauran de circular en tot moment amb el morrió posat; d’acord amb el que estableixen els articles 16 i 17 de l’Ordenança Municipal de Tinença d’Animals, actualment vigent en aquest municipi; i han de disposar d’assegurança de responsabilitat civil i llicència municipal. 

Les persones que treuen els gossos a passejar també tenen l’obligació de recollir els seus excrements.

Recordem, a tots els propietaris d’animals de companyia (gossos, gats i fures), l‘obligatorietat de censar-los a l’Ajuntament, a on us podeu adreçar per a més informació sobre els requisits necessaris per la inscripció al cens.

 

Obligacions de les persones que tenim animals de companyia Obligacions de les persones que tenim animals de companyia
 
 
 

Copyright 2010 Darnius

C/ Major, 3 · 17722 Darnius · Tel. 972535015 ·

Array ( [type] => 8 [message] => Undefined index: municipi_mail [file] => /usr/home/ajuntaments.salines-bassegoda.org/web/plantilla.php [line] => 86 )