Ajuntament de Darnius

Captcha image
  • Darnius
  • Darnius
  • Darnius
  • Darnius
  • Darnius

Piragüisme i caiac

Sou a: Inici>Activitats>Activitats aquàtiques>Piragüisme i caiac
Piragüisme i caiac

El pantà de Darnius Boadella és un lloc ideal per a practicar el caiac. Per fer-ho pots dirigir-te al pantà a través de Darnius, l'accés es fa des del Club Nàutic. A la vora de l'aigua es poden llogar caiacs autobuidables individuals, de dos o tres persones. 

 

Una de les excursions més interessants és en direcció a Sant Llorenç de la Muga, seguint el curs del Riu Muga, on es poden veure les ruïnes del poble antic, que va quedar sota l'aigua de l'embassament, enmig d'una absoluta tranquilitat. També és molt bonica l'excursió cap al Riu Arnera, a la dreta de l'embassament, en direcció al balnerai de la Central.

 

Per navegar al pantà amb una embarcació pròpia (barca, caiac, piragüa, etc...) cal aconseguir el permís de l'Agència Catalana de l'Aigua. Per tramitar el permís haureu de presentar la Declaració Responsable de Navegació i flotació en rius o embassaments. Podeu iniciar la tramitació de forma telmàtica aquí: http://goo.gl/nIKAmu.

 

Atenció: La pesca sense llicència i la navegació sense autorització no està permesa.

 

Hi ha una empresa que ofereix lloguer de caiacs: 

 

Magic Empordà

www.magicemporda.com

609 724 124

Més informació

Al pantà de Darnius-Boadella, accés per Darnius.

Situació

Visitable Senyalitzat

Com arribar-hi
Galeria d'imatges Piragüisme i caiac Piragüisme i caiac Piragüisme i caiac Piragüisme i caiac Piragüisme i caiac Piragüisme i caiac Piragüisme i caiac
 
 
 

Copyright 2010 Darnius

C/ Major, 3 · 17722 Darnius · Tel. 972535015 ·

Array ( [type] => 8 [message] => Undefined index: municipi_mail [file] => /usr/home/ajuntaments.salines-bassegoda.org/web/plantilla.php [line] => 86 )